peace yaww..=)

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, 30 May 2011

ThE laSt ClaSs!!

 15/4/2011...inila hari trakhir all DIS part one pnya kuliah...hohoho..actually aku penat trsgt2 tym ne,sbb aku trsgt bz buat kerja krsus math tym 2...tp nsib gk trdaya g klas math kn,and kbtulan gk,sepa yg dtg tym 2,sir bg mrkah extra...syukur aku datang..hehehe...then hbis jak klas,aku naek r g hostel,mmg pnat tu mac ada,mkn pn lom..huhuh..but tym 2 xdpt rest sgt sbb aku tgh buat prsediaan utk parti BEL jam 4ptg..huhuhu...around jam1.30 gtu,aku g tnggu kt tangga merah dgn anne,tp mmg lmbt gileee r bas T.U.T 2 nak smpai,naik kemetu aku dduk taw..huhuh...then sesampainya kmi kt I.P,kitorg trus cri kdai2 yg trdekat,tp mmndangkan aku pn xbrapa taw selok belok jln kt cna,jd aku ambik kptsn utk g giant jak...kt cna 2 pning2 gk mula2 mncari,but then jumpa gk hadiah utk bbrpa prtndgn yg akan d bt..hehe...so,kmi pn blek r..tp sblm 2,smpt agi singgah kfc,mklumla,klprn 2l kn..huhuhu...then aku blek dgn anne jln kaki dri Ip,rsau gk mula2 sbb tym 2 kmi 2 org jak jln,nsib r tym jln 2 trjumpa dgn dorg nickkey & yunus,trasa slmt gk,then sesampainya aku kt blok akdmik 2,naek g ats simpan brg,then brlari p bwh sbb mknn da smpai(duit suma dgn aku) so mmg totally exhausted gk tym 2..then naek g atas brserta dgn mknn2..hehehe...tym 2 sbnrnya kpala aku ne skit gila,sbb xckup tido+xda mkn..huhuh...so kna brsabar & brthan jak tym 2,& alhamdulillah gk,mjlis 2 brjln dgn jayanya berpun trlmpau byk ksilapan teknikal...hrp2 dpt d perbaiki la lg next sem..hehe..and ngam2 tym 2,ada birthday boy dlm class aku,c NAJIB!!hehehe..abis kna sapu muka dia dgn cream kek thanx 2 meena yg bli kek 2...hehehe...enjoy the pict yea,and credit 2 owner of the pict,syahfekah..hehehe...enjoy...



smart muka yuyui..hehe

ini dia org klparan..wahahaha

yes,thats the only meal I had 4 that day..the one & only..hehe

nice posing..(sharif,noul,nazri,alex)


will U marry me??hahahaha

ne cara2 nak memujuk wife...hahahaha

hahahaha...trsgt comel ya...(lijo,hardi)

the bufday boY!!(najib & pika)

me,ika,& farain...=)

plih2,jantan trhangat ne..hahahaha...(ammar,lijo,hardi)

RawR!!ne org2 mcm xda mkn slama 1000taun..hahaha..jgn mrh...(fatin,meena,ijah)

ika trlmpau lapar smpai piring pn maw d ngap..ahahaha

dont shoot me...kata ruel pda ijah & ika..hahaha


posing jgn xposing...=)

hahahaha...tekun mreka mmbuat keja kn..=)



Add caption

cap ibu dan anak..ahahaha

miss del,cut the cake!!!hahaha





yummy,thats the dish..ehehehe








kembar knun...hahaha...

kertas undian..byk gila..huhuhu


hahaha..no kontroversi r..hahah

suap!!


suap jgn xsuap!!hahaha

hahaha..tiru mcm sya..hahaha



nice spec miss del..heee




alaaaa bucuk2,meh suapp!!hahaha...yuyui tu tnggu nk kena suap keee....heeee...

Opps!!hahaha


Our DJ of the day,Dougy..




neee r adiah dia..heeee
 the end...=)

No comments:

Post a Comment